Üdvözöljük a Vonás utcai óvoda oldalán

Vonás u. óvoda bemutatkozása

Kellemes, barátságos, zöld övezetben található az óvodánk, melynek 100. évfordulóját 2011-ben ünnepeltük.

Óvodánkban három csoport található (Sárgarigó, Békaporonty, Kulipintyó). Az óvodában dolgozók számára fontos a nyugodt, barátságos légkör megteremtése, az idejáró gyermekek szívesen járnak hozzánk. Az óvodapedagógusok igyekeznek termeiket minél harmonikusabbá, egyedivé és befogadóbbá tenni a gyermekek számára.

Óvodánk szomszédságában található a kispesti Tanuszoda, így a hozzánk járó gyermekek könnyen igénybe vehetik azt.

Óvodánk alapítványa a WEKERLEI ÓVODÁSOKÉRT ALAPÍTVÁNY öt éve működik. Az adományokból, a felajánlott 1%- okból és az egyéb alapítványi programokból befolyt összeget többnyire csoportos játékszerek vásárlására és udvarunk fejlesztésére fordítjuk.

A hozzánk járó gyermekek szülei is aktívan részt vállalnak az óvoda fejlesztésében (hintaállványok készítése, kerítésfestés, papírgyűjtés, stb.)

Gyermekeink fejlesztését az óvodapedagógusok által összeállított projektek (témák) segítik. Az aktuális projektekről újság formájában adunk hírt a szülők felé, várva együttműködésüket egy- egy témában (ötletek megosztása, gyűjtőmunka, szervezési feladat).

Reméljük, hogy a Vonás oviba járó gyermekek sok szép emléket és közös élményt visznek magukkal az iskolába, ahogyan mi, az óvoda dolgozói is szeretettel emlékezünk rájuk.

 

Vonás utcai. óvoda


© Árnyas Óvoda All rights reserved
Grafika és Programozás: Arteries Studio